Als praten niet helpt

Leer creatieve materialen, spel en beelden inzetten om tot een diepgaand veranderingsproces bij je cliënten te komen.

Vrijdag 29 maart, 12 en 29 april in Utrecht

Vrijdag 17 mei, 7 en 21 juni in Weert


Licentietraining TalentCompass

Het TalentCompass helpt cliënten sneller weer op het goede spoor. Het geeft inzicht in de kracht van je cliënt en geeft je nieuwe ideeën over passende oplossingen.

6 dagen op
vrijdag 29 maart
5 en 19 april
17 mei
7 en 21 juni


Coachen vanuit talent en positieve psychologie

Leer problemen oplossen door het inzetten van talent en positieve psychologie. Ervaar meer diepgang in je coaching en structurele oplossingen en groei bij je cliënten.

De training data zijn donderdag 21 maart, 4 en 18 april, 16 mei , 6 en 13 juni.

 


Weestand verminderen, motivatie vergroten

Hou je van je vak, maar voelt het soms zwaar als je geen beweging krijgt in het proces van je cliënten. Leer hoe je ook bij deze cliënten de weerstand kan verlagen en hun motivatie kan vergroten.


Informatie avond

Laat je inspireren door het werken vanuit talenten, de positieve psychologie. Maak kennis met ons trainingsprogramma.

Beide avonden beginnen om half acht.

 


Niet meer leeglopen bij cliënten

Ken je het gevoel dat sommige cliënten al je energie kosten ? Dat jij hard aan het werk bent i.p.v. je cliënt. En 's avonds weinig aandacht hebt voor je kinderen en gezin omdat je moe bent.


Onzekere cliënten echt in zichzelf laten geloven

Je vindt het fijn om te werken vanuit talent. Er is een aantal cliënten bij wie dit moeilijk lukt, ze geloven niet in hun eigen kracht, zijn onzeker en maken ook jou onzeker.


18 dagen Talent in therapie

Tijdens deze training leert je alles over de dynamiek van talent binnen therapie. Je ontwikkeld diepgang in het werken met talenten en kracht en je leert o.a. de talentscan inzetten.

Er is elke 2 weken een lesdag.


De Talentenscan

Een online scan die door middel van het kiezen van stellingen inzicht geeft in de aangeboren talenten. Je kunt deze talentscan voor jezelf inzetten of leren hoe je dit bij jou cliënten in kunt zetten.

De scan vul je achter je eigen computer op een tijdstip dat het jou uitkomt.
Bij de TalentenScan horen 3 gesprekken van 1 uur.
Deze afspraak kan op diverse locaties in het hele land plaats vinden.


Veranderversnellers voor wijkteams

Als wijkteam succesvol invulling geven aan de huidige uitdagingen doe je met het integratieve werkmodel, ontwikkeld door BGL & partners, THP en TalentWoman. Lees hier over onze aanpak en oplossing.Supervisie

Heb je vragen over het proces van een of meerdere cliënten of ben je toe aan de volgende stap in je ontwikkeling. Maak dan een afspraak voor een supervisiegesprek.


Ervaar het TalentCompass

Een speciale dag voor coaches en therapeuten met een eigen TalentCompass. Een dag vol inzicht in jezelf en hoe je het TalentCompass in zou kunnen zetten bij cliënten.