Online coachen

Online-coachen en therapie lijkt,op dit moment, het nieuwe normaal. wil jij leren hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen en dezelfde kwaliteit kunt waarborgen die je altijd levert.....


Als praten niet helpt

Leer creatieve materialen, spel en beelden inzetten om tot een diepgaand veranderingsproces bij je cliënten te komen.

Vrijdag 25 oktober, 8 en 29 november in Weert (nog 3 plaatsen)

Vrijdag 1 en 22 november en 6 december in Bilthoven (vol)


Licentietraining TalentCompass

Het TalentCompass helpt cliënten sneller weer op het goede spoor. Het geeft inzicht in de kracht van je cliënt en geeft je nieuwe ideeën over passende oplossingen.

6 dagen op
donderdag 9 en 23 april
14 en 28 mei
11 en 25 juni


Coachen vanuit talent en positieve psychologie

Leer problemen oplossen door het inzetten van talent en positieve psychologie. Ervaar meer diepgang in je coaching en structurele oplossingen en groei bij je cliënten.

De training data zijn donderdag 21 maart, 4 en 18 april, 16 mei , 6 en 13 juni.

 


Weestand verminderen, motivatie vergroten

Hou je van je vak, maar voelt het soms zwaar als je geen beweging krijgt in het proces van je cliënten. Leer hoe je ook bij deze cliënten de weerstand kan verlagen en hun motivatie kan vergroten.


Niet meer leeglopen bij cliënten

Ken je het gevoel dat sommige cliënten al je energie kosten ? Dat jij hard aan het werk bent i.p.v. je cliënt. En 's avonds weinig aandacht hebt voor je kinderen en gezin omdat je moe bent.


Onzekere cliënten echt in zichzelf laten geloven

Je vindt het fijn om te werken vanuit talent. Er is een aantal cliënten bij wie dit moeilijk lukt, ze geloven niet in hun eigen kracht, zijn onzeker en maken ook jou onzeker.


18 dagen Talent in therapie

Tijdens deze training leert je alles over de dynamiek van talent binnen therapie. Je ontwikkeld diepgang in het werken met talenten en kracht en je leert o.a. de talentscan inzetten.

Er is elke 2 weken een lesdag.Ervaar het TalentCompass

Een speciale dag voor coaches en therapeuten met een eigen TalentCompass. Een dag vol inzicht in jezelf en hoe je het TalentCompass in zou kunnen zetten bij cliënten.